ONZE TRAINERS

JEFFREY STOTER

Mijn naam is Jeffrey Stoter en ik ben personal trainer en de eigenaar van JS Personal Training Nederland. sporten is niet alleen al heel lang mijn levensstijl, maar ook al jaren mijn grote passie. Door al mijn passie en energie die ik in deze sport stop, heb ik door de jaren heen enorm veel kennis opgebouwd. Daarom was de keuze om van mijn passie en levensstijl mijn werk te gaan maken een hele logische. Ik heb me daarom laten omscholen tot personal trainer. Naast deze opleiding heb ik al jaren ervaring in de begeleiding van krachtsporters in de disciplines Bodybuilding, strong (wo)men, en powerlifting. Ook ben ik erkend medisch fitness trainer. Deze opgebouwde kennis wil ik graag delen met mijn klanten om hun persoonlijke doelen te behalen.

Maar ook van de begeleiding van ouderen krijg ik veel energie. Voor mij is het belangrijk om mijn klanten persoonlijke begeleiding en de volle aandacht te geven tijdens de training. Het welzijn van de klant staat voor mij centraal en ik houd rekening met aanwezige klachten en blessures.

Met de opening van mijn eigen sportschool waar ik mijn klanten in een kleinschalige, persoonlijke setting kan trainen, is een droom in vervulling gegaan. Ik wil personal training toegankelijk maken voor iedereen. Daarom zijn mijn tarieven lager dan de gebruikelijke tarieven voor personal training.

CYNTHIA HARTENDORF

Mijn naam is Cynthia Hartendorf en ik ben personal trainster bij JS personal training  Nederland. Ik heb de opleiding sport en bewegen gedaan op de Johan Cruijf college. Hierdoor ben ook in het bezit van mijn fit vak A en b diploma. Ook heb ik een TC3 diploma(voetbal trainster) gehaald. ik ben mijn hele leven al bezig met beweging. Voetbal is dan ook mijn grootste passie. Daarnaast heb ik op hoog niveau damesvoetbal gespeeld. Ik ben later in aanraking gekomen met fitness en krachttraining.  

Ik vind vooral de persoonlijke aandacht en het opbouwen van een band met de klant heel erg belangrijk tijdens een training. Daarnaast besteed ik aandacht aan het totale plaatje, van slapen tot aan ademhaling en mindset en vind ik het vooral ook belangrijk dat de klant het trainen ook echt leuk gaat vinden en we zo samen doelen kunnen bereiken.

JILL VELDPAUS

Ik ben Jill Veldpaus, een gepassioneerde personal trainer met een focus op fitness en sportief paaldansen. Mijn specialiteit is krachttraining, omdat dit zowel mentaal als fysiek een positieve impact heeft op de gezondheid. Ik streef ernaar om mijn klanten te helpen het maximale uit hun training te halen door middel van persoonlijke begeleiding en motivatie.

Met behulp van afgestemde trainingsschema’s, optionele voedingsschema’s en de juiste begeleiding, help ik mijn klanten om hun gewenste doelen te bereiken. Je zult al snel merken dat je je fitter, energieker en mentaal sterker voelt. Mijn klantgerichte aanpak en rustige uitstraling zorgen ervoor dat mijn klanten zich op hun gemak voelen tijdens de trainingssessies.

Mijn trainingen bestaan uit op maat gemaakte oefeningen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Ik zorg ervoor dat de oefeningen op een verantwoorde manier worden uitgevoerd, waarbij ik rekening houd met eventuele bestaande blessures.

Fitness stelt je in staat om je verder te ontwikkelen in het dagelijks leven. Als je het maximale uit jezelf wilt halen, sta ik klaar om samen met jou aan de slag te gaan.